LMBK Young

LMBK Young LMBK, die letters doen je aan iets denken, niet? Ik zal je een hint geven, kijk naar de kwaliteit van de handschoenen. Het kan nu nog maar een merk zijn toch?....juist Laimböck! LMBK Young is een merk van Laimböck wat in de zomer van 2014 op de markt gebracht is. Het merk is gericht op handschoenen voor jongeren tussen de 18 en 28 jaar oud.

Geschiedenis Laimböck

Laimböck is een van de grootste merken binnen Europa met een ruime keus aan de mooiste handschoenen. Vanaf het moment dat de familie Laimböck vanuit Oostenrijk in 1831 naar Nederland kwam om hun handschoenen te verkopen, is het een groot succes. Dit merk staat voor kwaliteit en vakwerk. Wil je een klassiek model of juist iets extravagants, dan ben je bij LMBK Young (by Laimböck) aan het juiste adres. Zie meer informatie over Laimböck, op deze website bij het merk ‘Laimböck’.

Mode handschoenen LMBK Young voor de jeugd

Onze wereld is continu in beweging en mode staat nooit stil. Tijden veranderen en je identiteit wordt steeds belangrijker. Zeker de jongeren onder ons zijn continu bezig met hun imago. Gezond leven, jezelf ontwikkelen en onderscheiden van de rest. Laimböck is hier slim op ingesprongen. Met de LMBK Young collectie en een online community kunnen jongeren (maar eigenlijk iedereen die zich bezig houdt met mode) hun hart ophalen. Het is een inspiratiebron voor degene die op zoek is naar betaalbare accessoires en op de hoogte wil blijven van alle actuele informatie. Dagelijks verschijnen er blogs over verschillende onderwerpen die deze doelgroep interesseert.

De LMBK Young handschoenen collectie

Vanaf heden vind je bij FashionGloveZ een groot deel van de LMBK Young’s eerste collectie. Geïnspireerd op alles wat de jongeren van deze tijd bezig houdt. Muziek, blogs en trends. Het is een collectie geworden die bestaat uit handschoenen van soepel leer en mooie breisels. Stoere materialen en leuke details. Prijs? Voor deze prachtige unieke handschoenen van ‘echt’ leer en mooie materialen betaal je een prijs tussen de € 14,99 en de € 34,99 euro.

Benieuwd geworden naar LMBK Young en hun collectie? Bekijk dan onze collectie handschoenen van dit merk en laat je verrassen.