Ruilen en Retourneren

Een retourzending of ruiling mag binnen 30 kalenderdagen na ontvangst. Je hoeft de retour niet aan te melden. Je kunt de handschoenen retourneren via brievenbuspost naar ons retouradres of je kunt een retourlabel opvragen via ons (info@fashionglovez.nl), dit kost met track en trace € 3,95,- en zal worden  ingehouden op het terug te storten bedrag. 

*Retourneren:
Retourneren gaat eenvoudig bij FashionGloveZ
- Stuur de handschoenen retour: FashionGloveZ, Ekkersrijt 1113, 5692AD Son en Breugel met pakbon
- Het retourbedrag wordt na ontvangst van je pakket binnen 1 week gecrediteerd en teruggestort op je rekening.

*Voorwaarden retourneren / ruilen:
- Binnen de zichttermijn van 30 dagen na ontvangst retourneren;
- Ongedragen en zonder gebruikssporen retourneren;
- Het artikel dient in de originele verpakking te zitten, met het kaartje.

*Ruilen: 
Onze artikelen zijn hip, hot and happening! Vaak in no time uitverkocht. Wil je graag iets ruilen? Dat kan, je mag hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen in de webshop. Het andere artikel mag retour worden gestuurd, hiervan storten we het bedrag terug.

*Condities voor ruilen & retouren: Gedurende de bedenktijd willen wij vragen om zorgvuldig met producten om te gaan. Alleen als het artikel compleet en ongedragen is kunnen wij het opnieuw verkopen. Passen zien wij niet als dragen. Stuur het artikel onbeschadigd terug in een zo oorspronkelijk mogelijke staat. Indien een product is gebruikt of beschadigd kunnen wij kosten voor waardevermindering in rekening brengen.

Het aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk doch binnen 1 week na ontvangst van de retour teruggestort op het rekeningnummer waarmee is betaald via onze Payment Provider Multisafepay. Heb je besteld via Betaal na Ontvangst, dan komt de betalingsverplichting per direct te vervallen. Het bedrag dat wordt teruggestort is inclusief de reeds betaalde bezorgkosten die FashionGloveZ heeft gemaakt, op alle producten uit ons assortiment. Het aankoopbedrag wordt dan ook 100% teruggestort. 

Wat is het herroepingsrecht? Het herroepingsrecht houdt in dat je het recht hebt om binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling, zonder opgave van redenen, de koopovereenkomst te ontbinden. Om van dit recht gebruik te maken dien je de bestelling conform onze algemene voorwaarden te herroepen. Wanneer het product is aangemeld voor herroeping heb je nog 30 dagen de tijd om het product retour te sturen. Als je gebruik maakt van je herroepingsrecht ontvang je het verschuldigde bedrag zo spoedig mogelijk, maar altijd binnen 1 week na ontvangst van de zending of bewijsvoering van terugsturen terug op je rekening. Wil je gebruik maken van je herroepingsrecht? Dan geven wij de voorkeur aan het gebruik van ons eigen, eenvoudig te gebruiken retourprocedure. Je kunt er echter altijd voor kiezen het 'Formulier voor herroeping' te gebruiken. Download hier de digitale versie.