Southcombe Gloves

Handschoenen Southcombe

Southcombe Gloves is al sinds 1847 een specialist in handschoenen mode. Dit niet alleen in het in-en verkopen van handschoenen, maar het Southcombe productieproces begint al bij het design. Het bedrijf, gevestigd in Engeland, bezit twee fabrieken en een heel team om tot dit geweldige resultaat te komen. Als 5e generatie in de familie kun je stellen dat er heel wat ervaring is opgebouwd door de jaren heen om dit specialisme te vervaardigen.

 

De Southcombe familie garandeert dan ook een flexibele pasvorm en een uitstekende kwaliteit leer, waarvan elke Southcombe handschoen gemaakt wordt. Deze belofte kunnen ze dan ook nakomen omdat Southcombe elk proces binnen het productieproces zelf uitvoert en managed. Ze gebruiken de beste kwaliteit premium leder om de zachtheid van het leer te garanderen. Veel handschoenen worden veelal met de hand in elkaar gezet.

Southcombe levert niet alleen handschoenen aan de consumenten markt. Ook de Engelse politie, brandweer en militairen dragen deze kwaliteitshandschoenen. Inmiddels is Southcombe dan ook wereldwijd bekend en te koop in meer dan 35 landen.

Zoals Southcombe zegt: "Our standards  are high: we aim to make the most luxurious product we can, with  creativity, passion and expertise."