auto-handschoenen-mannen-bruinauto-handschoenen-mannen-zwartGeloof het of niet maar gemiddeld is 45% van de bestellingen die wij versturen voor heren bestemd. Eerlijk gezegd waren wij ook bevooroordeeld want de verwachting was dat we maar 10% of 15% procent zouden verkopen aan mannen. Niets is minder waar, feiten hebben ons geleerd dat mannen steeds modebewuster worden. Niet alleen de zogenaamde metroman vindt het belangrijk om hippe handschoenen te dragen maar ook de nuchtere "Hollandse" man vindt geitenwollen of fleece handschoenen te ver gaan. Wat dat betreft gelukkig maar, want van ons mogen de mooie leren handschoenen voor heren wel wat meer in het straatbeeld verschijnen. We horen jullie denken, welke handschoenen worden dan veel aangeschaft?

De autohandschoen "Cooper" is al de laatste twee jaar ons populairste model in verschillende kleuren (€ 44,95 incl verzending). Gemaakt van zacht leder en soepel voor een vaste grip achter het stuur.

We hebben heren handschoenen van merken zoals Southcombe en Laimbock. Alleen handgemaakt en van de beste kwaliteit. 100% echt leder.