laimbock tassen met bijpassende handschoenNu ook Laimbock tassen verkrijgbaar als perfecte match bij jouw favoriete handschoen

Iets waar vrouwen goed in zijn en niet snel vergeten: het zoeken van matchende schoenen bij de bovenkleding, oorbellen waar de kleur in verwerkt zit, een leuk sjaaltje of andere accessoire. Nog geen ander handschoenen merk heeft het zo voor elkaar gekregen, maar het is een gift from heaven, Laimbock is namelijk vanaf heden een matchende tas bij haar handschoenen aan het produceren. 

Wij vrouwen hoeven ons nu geen zorgen meer te maken over matchende schoenen bij ook nog eens een winterjas of sjaal en handschoenen. Nee het is heel simpel, dat heeft Laimbock geregeld. Daardoor kunnen je schoenen gewoon een afwijkende kleur hebben of hoeft de jas niet perfect aan de sluiten, aangezien de tas de outfit compleet maakt. 

De tassen van Laimbock zijn goed betaalbaar. Wij geven bij het aanschaffen van een matchend setje 10% extra kassakorting met de kortingscode matchmadeinheaven. Voer deze in in de kassa bij kortingscode en je korting wordt verrekend.

Laat je inspireren door de foto aan de zijkant en zie hoe prachtig dit staat. Niet alleen voor de wintercollectie, maar ook voor de Laimbock zomercollectie is gezorgd. De zomercollectie staat voor lichtere kleuren en dunnere soorten leer. Hierdoor kun je de handschoenen als een perfecte accessoire gebruiken.

De tassen zijn verkrijgbaar bij FashionGloveZ vanaf mei 2015 in onze bags & accessoiries collectie.
Vanaf Augustus zijn er meer tassen verkrijgbaar, daar ze momenteel nog bezig zijn met de productie. Dus wees niet getreurd, een mooie collectie tassen is in de winter straks verkrijgbaar bij FashionGloveZ.