laimbock tassen met bijpassende handschoenNu ook Laimbock tassen verkrijgbaar als perfecte match bij jouw favoriete handschoen

Iets waar vrouwen goed in zijn en niet snel vergeten: het zoeken van matchende schoenen bij de bovenkleding, oorbellen waar de kleur in verwerkt zit, een leuk sjaaltje of andere accessoire. Nog geen ander handschoenen merk heeft het zo voor elkaar gekregen, maar het is een gift from heaven, Laimbock is namelijk vanaf heden een matchende tas bij haar handschoenen aan het produceren. 

Wij vrouwen hoeven ons nu geen zorgen meer te maken over matchende schoenen bij ook nog eens een winterjas of sjaal en handschoenen. Nee het is heel simpel, dat heeft Laimbock geregeld. Daardoor kunnen je schoenen gewoon een afwijkende kleur hebben of hoeft de jas niet perfect aan de sluiten, aangezien de tas de outfit compleet maakt. 

De tassen van Laimbock zijn goed betaalbaar. Wij geven bij het aanschaffen van een matchend setje 10% extra kassakorting met de kortingscode matchmadeinheaven. Voer deze in in de kassa bij kortingscode en je korting wordt verrekend.

Laat je inspireren door de foto aan de zijkant en zie hoe prachtig dit staat. Niet alleen voor de wintercollectie, maar ook voor de Laimbock zomercollectie is gezorgd. De zomercollectie staat voor lichtere kleuren en dunnere soorten leer. Hierdoor kun je de handschoenen als een perfecte accessoire gebruiken.

De tassen zijn verkrijgbaar bij FashionGloveZ vanaf mei 2015 in onze bags & accessoiries collectie.
Vanaf Augustus zijn er meer tassen verkrijgbaar, daar ze momenteel nog bezig zijn met de productie. Dus wees niet getreurd, een mooie collectie tassen is in de winter straks verkrijgbaar bij FashionGloveZ.  

 

 

onderhoud handschoenen

Onderhoud van handschoenen - tips!

Handschoenen kunnen een leven lang mee gaan, mits ze goed worden onderhouden. In dit artikel willen we een aantal onderhoudstips geven om de handschoenen zo goed mogelijk te onderhouden.

1. Handschoenen mogen niet vochtig worden weggelegd in een doos of kast. Dit voorkomt een broeiproces waardoor er schimmelplekken op de handschoenen kunnen ontstaan. Droog leren handschoenen niet op de kachel of verwarming, door plotseling temperatuurverschil kan een handschoen hard worden.

2. Handschoenen kunnen afgeven wanneer ze een specifieke kleur hebben. Impregnatie met waterafstotende spray kan dit voorkomen, dit dient dan wel met regelmaat te gebeuren. Als je een lichte jas draagt, dan draag geen donkere suede handschoenen wegens risico op afgeven.

3. Wrijf nooit met suede handschoenen over je gezicht. Door gezichtscreme gaat suede glimmen en dat is moeilijk te reinigen. Tevens kan een suede handschoen kleur afgeven op het gezicht.

4. Net zoals bij schoenen is het goed om handschoenen af en toe af te wisselen.

5. Was geen handschoenen in de wasmachine, want het materiaal is daarvoor te kwetsbaar. Ook geen chemische reiniging is toegestaan. Wel mag je de handschoenen inspuiten met een voedende en waterafstotende spray. Mocht een handschoen desondanks vies zijn geworden dan kun je deze schoon maken met een borstel een leer lotion. Een zachte doek met groene zeep kan ook wonderen verrichten. Gebruik geen wasmiddel of andere onnatuurrlijke reiniging, dit zorgt voor een dichtgeslipte porie.

6. Bij het aan en uittrekken van handschoenen kan deze beschadigen. Doe dit via de volgende instructie: trek niet aan de split en zijnaden maar begin vanaf de toppen en strijk deze over de vingers. Schuif het daarna over de duim en strijk het glad naar beneden. 

auto-handschoenen-mannen-bruinauto-handschoenen-mannen-zwartGeloof het of niet maar gemiddeld is 45% van de bestellingen die wij versturen voor heren bestemd. Eerlijk gezegd waren wij ook bevooroordeeld want de verwachting was dat we maar 10% of 15% procent zouden verkopen aan mannen. Niets is minder waar, feiten hebben ons geleerd dat mannen steeds modebewuster worden. Niet alleen de zogenaamde metroman vindt het belangrijk om hippe handschoenen te dragen maar ook de nuchtere "Hollandse" man vindt geitenwollen of fleece handschoenen te ver gaan. Wat dat betreft gelukkig maar, want van ons mogen de mooie leren handschoenen voor heren wel wat meer in het straatbeeld verschijnen. We horen jullie denken, welke handschoenen worden dan veel aangeschaft?

De autohandschoen "Cooper" is al de laatste twee jaar ons populairste model in verschillende kleuren (€ 44,95 incl verzending). Gemaakt van zacht leder en soepel voor een vaste grip achter het stuur.

We hebben heren handschoenen van merken zoals Southcombe en Laimbock. Alleen handgemaakt en van de beste kwaliteit. 100% echt leder. 

handschoenen webshop Eindhoven - Wanneer we op pad gaan doen we dit in stijl. Vooral als buiten de gevoelstemperatuur niet aangenaam is, maar je er ook niet uit wilt zien als een ingepakt michelin mannetje. Goed nieuws, want wij hebben hebben een fashion webshop opgezet in modieuze dames handschoenen.

Eindelijk! Na 4 maanden hard werken! Ideaal, want hierdoor hoef je niet naar buiten om te gaan shoppen EN je weet zeker dat je handschoenen koopt volgens de laatste mode en trends. Niet alleen als het vriest of steenkoud is maar ook om je look af te maken wanneer het weer zich van een betere kant laat zien. FashionGloveZ.nl verkoopt betaalbare leren handschoenen, wollen handschoenen en suede handschoenen online van het merk Pia Rossini. Dit merk onderscheidt zich in kwaliteit, exclusiviteit (in NL online niet verkrijgbaar) en de verfijnde modellen. Hierdoor ben je verzekerd van een unieke look. Op en top vrouwelijk!

Naast deze webshop kun je ook de webshop www.fashionbootz.nl bekijken voor een unieke collectie bijpassende regenlaarzen. Of een kijkje nemen op www.boeties.nl waar je laarzen en sneakers treft die handgemaakt zijn (handmade with love!). Dus wellicht tref je hier de ideale match met je nieuwe handschoenen! Uiteraard met dezelfde kwaliteit en service.