LMBK Young

lmbk young handschoenen

LMBK Young handschoenen, het lijkt een nieuw merk maar is het niet. Eigenlijk als je goed kijkt naar de kwaliteit van deze handschoenen kan het maar van een merk zijn....juist Laimböck. Een van de grootste merken binnen Europa met een ruime keus aan de mooiste handschoenen. Vanaf het moment dat de familie Laimböck vanuit Oostenrijk in 1831 naar Nederland kwam om hun handschoenen te verkopen is het een groot succes. Dit merk staat voor kwaliteit en vakwerk. Wil je een klassiek model of juist iets extravagants, dan ben je bij LMBK Young by Laimbock aan het juiste adres.

 

JEUGD EN MODE HANDSCHOENEN


Onze wereld is continu in beweging en mode staat nooit stil. Tijden veranderen en je identiteit wordt steeds belangrijker. Zeker de jongeren onder ons zijn continu bezig met hun imago. Gezond leven, jezelf ontwikkelen en onderscheiden van de rest. Laimböck is hier slim op ingesprongen. Met de LMBK Young collectie en een online community kunnen jongeren maar eigenlijk iedereen die zich bezig houdt met mode hun hart ophalen. Het is een inspiratiebron voor degene die op zoek is naar betaalbare accessoires en op de hoogte wil blijven van alle actuele informatie. Dagelijks verschijnen er blogs over verschillende onderwerpen die deze doelgroep interesseert.

 

DE LMBK YOUNG HANDSCHOENEN COLLECTIE


In het begin van de zomer van 2014 kwam het nieuwe merk LMBK Young op de mark. Het merk is gericht op jongeren tussen de 18 en 28 jaar oud. Vanaf heden vind je bij FashionGloveZ een groot deel van hun eerste collectie. Geïnspireerd op alles wat de jongeren van deze tijd bezig houdt. Muziek, blogs en trends. Het is een collectie geworden die bestaat uit handschoenen van soepel leer en mooie breisels. Stoere materialen en leuke details. Prijs? Voor deze prachtige unieke handschoenen van "echt" leer en mooie materialen betaal je een prijs tussen de € 14,99 en de € 34,99 euro.

 

Benieuwd geworden naar LMBK Young en hun collectie. Ga dan nu naar onze site; www.FashionGloveZ.nl of neem eerst een kijkje op de nieuwe website www.LMBK-young.com en laat je verrassen door alle leuke items en ideeën