FashionGloveZ staat garant voor kwalitatieve producten. Daarom geven wij 1 jaar garantie! Wij zullen het product kosteloos vervangen of het geld retourneren indien de kwaliteit niet op het gewenste niveau zit.

In hoeverre geeft FashionGloveZ garantie?

Op alle aanbiedingen en bestellingen zijn de algemene voorwaarden van toepassing, zoals staat vermeld op de website.

FashionGloveZ biedt tot 1 jaar garantie op online aankopen. Bij ontvangst zijn je handschoenen in perfecte staat en voldoen ze aan de kwaliteitsnormen die FashionGloveZ van haar merken verwacht. Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn over de kwaliteit van je bestelling, dan kun je uiteraard contact met ons op nemen. Want bij ons geldt de garantie: NIET GOED = GELD TERUG. Binnen de gestelde termijn kan door FashionGloveZ worden besloten het artikel (deels) te vergoeden of geheel te vervangen. Na het verstrijken van deze termijn is vergoeding niet meer mogelijk. Als de klacht gegrond is, komen ook alle verzendkosten binnen de garantietermijn voor rekening van FashionGloveZ.

Mijn handschoenen vertonen klachten die onder de garantie lijken te vallen. Hoe nu verder

Wanneer je een paar handschoenen hebt aangeschaft dat niet aan de verwachte kwaliteit voldoet, kun je contact met ons opnemen. Stuur dan een mailtje, bij voorkeur met foto van het probleem, naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij zullen het probleem bekijken en contact opnemen om te bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Heb je andere vragen met betrekking tot garantie op onze producten?

Dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen via onze klantenservice. Stuur hiervoor een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 085-4011079.

 

end faq