Handschoenen met bont online bestellen

handschoen-met-bont-leer

Voor wie iets extra's aan het uiterlijk van haar handschoen wil hebben, hebben wij van FashionGloveZ ook prachtige leren handschoenen met een bontrand (fake fur). Of je chic of wat sportiever voor de dag wilt komen: Ze zijn met van alles te combineren.

Denk aan de Russische dames met een grote bontmuts. Zij combineren deze mutsen met de bontrand van de handschoenen. Maar dit is natuurlijk geen noodzaak! We zitten tegenwoordig gelukkig niet meer vast aan een voorgekookt kledingvoorschrift!

Deze mooie kwaliteitshandschoenen met bont kun je combineren met wat je dan ook maar wilt. Een wat meer casual outfit is uitstekend te combineren met de handschoenen met bont.

Lengte handschoenen met bont

Daarnaast zijn handschoenen met een bontrand wat langer dan de standaardhandschoenen, waardoor de koude wind -die we allemaal in ons klimaat kennen- niet de kans krijgt om in je mouw naar boven te kruipen!

Neem een uitgebreide kijk in onze winkel en laat de handschoenen met bontrand van verschillende merken aan je ogen voorbijtrekken. Maak een keuze en ontdek hoe veelzijdig handschoenen met bontrand kunnen zijn. Veel plezier!

 

SHOP HANDSCHOENEN MET BONT